Om Mirza Mujic – Mujic Consulting

Om meg:
Mirza Mujic er eier av Mujic Consulting. Han har av utdannelse en mastergrad i administrasjon og organisasjonsvitenskap hvor han skrev oppgave om ledelse i Oljedirektoratet. I tillegg har han årsstudium i psykologi med særlig kunnskap og interesse for stress, utbrenthet og kognitiv psykologi. Han har også i tillegg til den formelle utdannelsen gjort mye selvstudium ved å lese mange forskningsbaserte og populærvitenskapelige bøker innen ledelse, psykologi/selvutvikling, stress og utbrenthet og har lat seg fasinere over hvordan man kan løse hverdagsproblemer i samfunnet gjennom psykologisk forskning samt egne personlige erfaringer. Av erfaring å vise til har han hatt mange ulike styreverv/lederverv i studentorganisasjoner og frivillige organisasjoner, samt erfaring med stresshåndtering og hvordan forebygge (gjenkjenne signaler) mot å bli utbrent i organisasjoner.

Metode:
Min metode i selskapet bygger på en kombinasjon av forskning innen ledelse, stress og utbrenthet samt personlige erfaringer med disse emnene. Jeg vil bygge på forskning som er solid og godt dokumentert for å underbygge mine egne erfaringer med disse emnene. I mine kurs og foredrag vil jeg ikke love noe jeg ikke står for og som jeg ikke vet jeg kan levere av resultater og gode opplevelser for kundene mine.

Hva jeg kan tilby deg:
Mujic Consulting tilbyr rådgivning for privat personer og organisasjoner innen stress, utbrenthet, arbeidsmiljø og organisasjonsutvikling. På denne siden vil jeg legge ut mine videoer, kurs og gode tips. Formålet er at jeg skal kunne hjelpe deg som leder, deg som leder eller medarbeider som opplever for mye stress eller ønsker å forebygge utbrenthet slik at vi får gode og fornøyde ledere og medarbeidere i dagens organisasjoner.

Det jeg ikke kan gi deg:
-Behandling av stressrelaterte symptomer og symptomer på utbrenthet, samt stille ulike diagnoser
-Konsultasjon en-til-en med fastlege, psykolog eller en coach
-Gi deg løsningen på dine utfordringer. Det jeg derimot kan gi deg her er verktøy og strategier som kan bidra til at du kan får mer innsikt og forståelse til å gjøre de endringene du må gjøre som leder og medarbeider i din organisasjon.
Hvis dette høres interessant ut og nyttig for deg ta kontakt for nærmere informasjon på mail: mujic.consulting@gmail.com!

Med vennlig hilsen
Mirza Mujic
Eier, Mujic Consulting

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.